ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Χαλαρώστε και απολαύστε

ΑΦΙΞΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Εναλλακτικές θεραπείες για βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση για το σώμα και το πρόσωπο.

Είναι μια σειρά απο υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας που απευθύνονται σε όσους θέλουν να συνδιάσουν τις διακοπές τους με κάποιο απο τα προγράμματα μας για χαλάρωση, αποτοξίνωση και τόνωση του οργανισμού τους. Τα μέσα που χρησιμοποιούμε για αυτό το σκοπό είναι το μασάζ με ζεστές πέτρες, ο βελονισμός και τα βότανα.

Η θερμότητα βοηθά τους μυς να χαλαρώσουν και την επιδερμίδα να απορροφά ευκολότερα το λάδι και τα αιθέρια έλαια, έχοντας ως αποτέλεσμα ο δέκτης να απολαμβάνει όλες τι θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ. Το Hot Stone μασάζ είναι κατάλληλο για: κακή κυκλοφορία του αίματος, κρύα χέρια και πόδια, μυϊκή δυσκαμψία και πόνους, άγχος, κατάθλιψη, πονοκέφαλος, αϋπνία, αλλά και για τους ανθρώπους που έχουν μειωμένη ανοσία.

Hot Stone Massage ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Μάλαξη με ζεστές πέτρες και αιθέρια έλαια.

Η θερμότητα σαν μέσο θεραπείας εφαρμόζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, παίρνοντας σαν μέθοδος διαφορετική μορφή. Έτσι το Hot Stone Μασάζ εξελίχθηκε σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με αποτέλεσμα την ποικιλομορφία του, στους τρόπους εφαρμογής του. Η αίσθηση των ζεσταμένων πετρών που γλιστρούν με το λάδι πάνω στο σώμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ανακουφιστική.

Θεραπείες Με Βότανα ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Τα Βότανα

Τα βότανα είναι το φαρμακείο της φύσης. Υπάρχουν χιλιάδες είδη βοτάνων στην Ελληνική φύση τα οποία είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με άλλα τονώνουν τον οργανισμό, προστατεύουν, προλαμβάνουν, αντιμετωπίζουν ή ανακουφίζουν σημαντικό αριθμό ασθενειών και δυσλειτουργιών. Το κόστος τους είναι πολύ μικρό ενώ η δράση τους πολλές φορές είναι θεαματικά αποτελεσματική. Τα προσφερόμενα ροφήματα είναι: 1.Για γενική τόνωση και ευεξία. 2.Για χαλάρωση απο το στρές, αυπνία. 3. Για τον έλεγχο σωματικού βάρους. 4.Για τον έλεγχο της χοληστερίνης. 5. Για την κατάθλιψη και μελαγχολία. 6. Για την τόνωση της καρδιάς

Θεραπείες Με Βελονισμό ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Ο Βελονισμός.

Ο Βελονισμός αποτελεί βασικό μέρος της πρωτοβάθμιας φροντίδας της υγείας στην Κίνα, για πάνω από 3000 χρόνια. Χρησιμοποιείται εκτενώς, με σκοπό την αποκατάσταση της καθολικής ενέργειας του σώματος, μέσα από την ανώδυνη εφαρμογή λεπτών βελονών σε στρατηγικά σημεία μέσα στο δέρμα.Όπως όλες οι ανατολικές ιατρικές πρακτικές, δίνει έμφαση στην πρόληψη της ασθένειας και την τόνωση του ανοσοποιητικού. Αποτελεσματικές θεραπείες βελονισμού ενδεικτικά είναι: Όλα το μυοσκελετικά σύνδρομα, για χαλάρωση απο το στρές, αυπνία, έλεγχος σωματικού βάρους/βουλιμία, διακοπή καπνίσματος και άλλες εξαρτήσεις, για την κατάθλιψη και την μελαγχολία.

GUA-SHA ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

GUA-SHA για σύσφιξη και αναζωογόνηση για το σώμα και το πρόσωπο.

Mειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Ενυδατώνει το πρόσωπο. Κάνει πιο λεία και λαμπερή την επιδερμίδα. Μειώνει τους ανοιχτούς πόρους. Ανασηκώνει και κάνει πιο σφριγηλή την επιδερμίδα. Συσφίγγει το Οβάλ του προσώπου. Αποβάλλει τις τοξίνες από το πρόσωπο βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος.

Λέμης Ιωάννης (ιδιοκτήτης-θεραπευτής)

Είμαι απο την Αθήνα και έχω σπουδάσει οδοντιατρική και Κινέζικη Ιατρική. Απόφοιτος της Ακαδημίας Κινέζικης Ιατρικής, όπου εκτός από τον βελονισμό διδάχτηκα διάγνωση και διατροφή και τις τεχνικές του Hot Stone Massage και Gua Sha. Είμαι ο θεραπευτής του συγκροτήματος καθώς και ο υπεύθυνος των κρατήσεων, της υποδοχής και γενικά της καλής λειτουργίας του ξενοδοχείου. Με χαρά σας περιμένω να γνωριστούμε απο κοντά και να σας προσφέρουμε φιλοξενία, ευεξία και χαλάρωση.