45΄λεπτά Hot Stone Massage σε όλο το σώμα για χαλάρωση και τόνωση.

Μάλαξη σε όλο το σώμα με ζεστές πέτρες και αιθέρια έλαια σε αυχένα, μέση, πόδια, χέρια και κοιλια. Μία μοναδική εμπειρία τόνωσης και χαλάρωσης.

30΄ λεπτά GUA SHA για το πρόσωπο.

Επαναφορά περιγράματος λάμψης και αναζωογόνηση προσώπου με αιθέρια έλαια, κολαγόνο και υαλουρονικό οξύ.

ΑΦΙΞΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗt

Οι θεραπείες και τιμοκατάλογος

Hot Stone Massage

45΄λεπτά μάλαξη σε όλο το σώμα με ζεστές πέτρες και αιθέρια έλαια.

60 €

Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται είναι βασάλτης, ένα πέτρωμα με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι ηφαιστειογενής και έχει την ικανότητα να αποβάλλει από το σώμα τις εντάσεις, είναι γεμάτος ενέργεια και μοναδικός αγωγός θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι απορροφά τέλεια την θερμότητα και την διαχέει ομοιόμορφα μαζί με τις ενεργειακές του ιδιότητες όσο βρίσκεται σε επαφή με το σώμα. Οι πέτρες είναι στρογγυλές, έχουν λεία υφή και είναι εξαιρετικά ευχάριστες στην αφή.

Hot Stone Massage

60΄λεπτά μάλαξη σε όλο το σώμα και το πρόσωπο με ζεστές πέτρες και αιθέρια έλαια.

80 €

Οι ζεστές πέτρες έχουν αναλγητικές ιδιότητες, αγγειοδιασταλτική δράση, ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος καθώς και την μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς. Η ενεργειακή τους φύση σε συνδυασμό με τις φυσικές τους ιδιότητες έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Έτσι εκτός από πόνους αποβάλλεται άγχος, ένταση, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και γενικά διαταραχές του ενεργειακού σώματος.

Gua Sha

30΄λεπτά θεραπεία προσώπου λαμψης και αναζωογόνησης

60 €

Mειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.
Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Ενυδατώνει το πρόσωπο.
Κάνει πιο λεία και λαμπερή την επιδερμίδα.
Μειώνει τους ανοιχτούς πόρους.
Ανασηκώνει και κάνει πιο σφριγηλή την επιδερμίδα.
Συσφίγγει το Οβάλ του προσώπου.
Αποβάλλει τις τοξίνες από το πρόσωπο βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος.

Θεραπευτικά βότανα και αφεψήματα

Μία μεγάλη ποικιλία απο θεραπευτικά βότανα και ροφήματα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας τονώσουν ολη την διάρκεια της ημέρας.

ΑΠΟ 5 €

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία απο θεραπευτικά βότανα και βότανα της Ελληνικής γής που είναι σύμμαχοι του οργανισμού μας σε κάθε του δυσκολία όπως το στρές, η κούραση, η αυπνία, το επιπλέον βάρος. Ακόμα μπορούν να σας τονώσουν και να χαρίσουν ευεξία συμπληρώνοντας το πρωϊνό σας η την απογευματινή σας ξεκούραση μετά το μπάνιο.